Sisustussuunnittelija Henna Ahonen hyödyntää Dekostudiota suoraan asiakastyössä

Sisustussuunnittelija Henna Ahonen hyödyntää Dekostudion palveluita suoraan asiakastyössä. Lisäksi luennot saavat Hennalta erityistä kiitosta. Lue Hennan kokemukset sekä vinkit Dekostudion tarjonnan ja palveluiden hyödyntämiseen.

Olen työskennellyt viimeiset 11 vuotta omassa yrityksessäni, Sisustussuunnittelu hDesignissa. Suunnittelen enimmäkseen yksityisiä koteja sekä vapaa-ajanasuntoja, ja olen tehnyt jo vuosia yhteistyötä eri talofirmojen kanssa.

 

Materiaalivalintoja yhdessä asiakkaan kanssa sekä mieleenpainuvia luentoja

Dekostudiolla olen käynyt muun muassa yksityisten talonrakentaja-asiakkaitteni kanssa tekemässä ja katsastamassa materiaalivalintoja. Lisäksi olen käynyt tapahtumapäivinä kuuntelemassa luentoja, joista mieleeni jäi erityisesti Esteettömyys suunnittelussa -luento.

 

Kaikki saman katon alla ja ammattitaitoinen henkilökunta apuna

Dekostudiosta on hyötyä minulle monin tavoin. Dekostudiossa on saman katon alla, viihtyisissä tiloissa, paljon kiinnostavia ja monipuolisia kaluste- ja pintamateriaaleja. Laajan tarjonnan lisäksi studion ammattitaitoinen henkilökunta on apuna, jos sitä kaivataan.

Mielestäni Dekostudiosta on eniten hyötyä rakentajille, remontoijille sekä suunnittelijoille. On äärimmäisen helpottavaa, ettei tarvitse ”juosta” monessa paikassa etsimässä materiaaleja, kun yhden katon alla on upea valikoima tuotteita.

Jos siis olet suunnittelija tai arkkitehti, etkä ole vielä tutustunut Dekostudioon, kannattaa se tehdä heti.

 

Pro Tip: Hennan vinkki Dekostudion hyödyntämiseen

Pysy ajantasalla käymällä säännöllisesti läpi mallistoja ja hypistelemällä materiaaleja. Samalla voit kuulla studion henkilökunnalta viimeisimmät ”tuulet” ja tulossa olevat uutuudet.

dekostudio_aineistoja_uudet3