Dekostudio asiantuntijan palveluksessa – Näin sisustussuunnittelija Ilse Juola hyödyntää Dekostudion tarjontaa!

Sisustussuunnittelija Ilse Juola arvostaa erityisen paljon Dekostudion asiantuntijaluentoja. Ison kiitoksen saa myös tuotetarjonta, uutuudet, kollegat, tavarantoimittajat sekä Dekostudion Minna.

Toimistoni sijaitsee Lahdessa, mutta työmaat sijaitsevat lähes koko Suomessa sekä myös ulkomailla. Olen pyörittänyt omaa yhden naisen yritystäni vuodesta 2005. Asiakkaitani ovat sekä yritykset että yksityiset kodit.

En oikeastaan myy enää juuri koskaan pelkkää sisustussuunnittelua, vaan pyrin tarjoamaan asiakkaalle myös projektinhallintaa, pienemmässä tai suuremmassa mittakaavassa. Harvalla yrityksellä on enää resursseja irrottaa ihmistä omasta työstään rakentamisen tai sisustamisen pariin, joten minä teen sen asiakkaan puolesta. Yksityiskodeissa ihmiset arvostavat sitä, että heillä ei kulu aikaa eri liikkeissä ratkaisujen etsimiseen vaan minä tuon työmaalle juuri heille sopivia vaihtoehtoja.

 

Dekostudiossa hoituu monta asiaa kerralla

Dekostudiota ja sen palveluita olen hyödyntänyt osallistumalla lukuisiin koulutus- ja infopäiviin. Näin ei-helsinkiläisenä on vähän pitkä matka lähteä katsomaan vain yhtä asiaa, joten samoina päivinä on sitten tullut hoideltua erilaisten asiakkaiden pintamateriaali- tai kalustetarpeitakin. Samoin oman tuotekirjaston päivittäminen hoituu samalla käynnillä.

Arvostan erityisesti Dekostudion asiantuntijaluentoja. Olen tullut varta vasten paikalle kuuntelemaan esteettömyyteen tai muuttuneeseen rakentamisen lainsäädäntöön keskittyviä puheenvuoroja. Toisinaan taas puhtaasti tuoteuutuuksiin keskittyvät päivät ovat olleet inspiroivia. On toki myös mukavaa ja helppoa, että yhdessä paikassa on keskitetysti sisustuksen materiaaleja ja kalusteita.

 

Dekostudio auttaa pysymään ajan tasalla ja tuo lisäarvoa rakentamisen ja sisustamisen parissa työskentelevälle

Asioin Dekostudiolla pysyäkseni ajan tasalla rakentamisessa ja sisustamisessa. Eikä pidä väheksyä kollegoiden ja tavarantoimittajien tapaamisen merkitystä. Osa näytteilleasettajista ja edustajista on tullut monen käynnin kautta jo hyvinkin tutuiksi, ja erityisesti iloista Dekostudion Minnaa on aina yhtä riemastuttavaa tavata.

Uskon että jokaiselle rakentamisen ja sisustamisen parissa toimivalle on hyötyä Dekostudion palveluista. Arkkitehdit ja sisustajat etsivät varmaan vähän eri juttuja, mutta kun esillä on selkeästi ja ajan tasalla olevia eri toimittajien tuotteita ja ratkaisuja, niistä voi jokainen valita oman tarpeensa mukaan. Ja pro-puolelle täältä löytyy ihan eri tavalla ratkaisuja kuin jälleenmyyjiltä, sillä eihän joka kauppiaalla voi olla kaikkea esillä.

Suosittelen Dekostudioon tutustumista jokaiselle, joka ei ole vielä paikalla käynyt. Varsinkin nyt uuden laajennuksen myötä täällä on tilavaa ja valoisaa. Helppo tapa tulla ensi kertaa paikalle on osallistua kutsutilaisuuteen. Sen jälkeen on osaa jo tulla omallekin keikalle, joko yksin tai asiakkaan kanssa.

 

Pro Tip – Ilsen vinkki Dekostudion hyödyntämiseen:

”Tilaa mallit ja näytteet samoin tein, kun siihen kerran on mahdollisuus.”

dekostudio_aineistoja_uudet3