Electrolux

”Electroluxin visiona on miettiä uudella tavalla, kuinka voimme kasvattaa makuelämyksiä, helpottaa pyykkihuoltoa ja parantaa elämänlaatua kotona. Johtavana, maailman laajuisesti toimivana kodinkonealan yrityksenä, haluamme toteuttaa kestävän kehityksen tavoitteita visiomme toteuttamisessa. Kuluttaja on aina kaiken tekemisemme keskiössä, on ollut jo perustamisestamme v. 1919 alkaen.” 

Electrolux omistaa AEG, Electrolux ja Rosenlew -tuotemerkit, joiden valikoimiin kuuluvat kylmälaitteet, astianpesukoneet, liedet, uunit, keittotasot, pyykinpesukoneet, kuivausrummut, pölynimurit, ilmanpuhdistimet sekä keittiön pienlaitteet. Electrolux on ainut toimija maailmassa, jonka valikoimaan kuuluvat sekä kodinkoneet että myös ammattikäyttöön suunnitellut laitteet. Electrolux keskittyy innovaatioihin, jotka ovat ajatuksella suunniteltu vastaamaan kaikkien asiakkaiden tarpeita – sekä kuluttajien että ammattilaisten.

Thoughtful Design Innovation -tunnuslause korostaa Electroluxin muotoilun ja yksityiskohtien huomioimista aina uusia tuotteita kehittäessä. Muotoilua ei tehdä vain muotoilun vuoksi, vaan sen pitää myös parantaa tuotteen käytettävyyttä.

 

Lue lisää:
www.aeg.fi
www.electrolux.fi
www.rosenlew.fi

dekostudio_aineistoja_uudet3