Geberit ja IDO

Geberit Oy tarjoaa projekteillesi yhden yhteistyökumppanin, jonka ratkaisuilla säästät aikaa, kustannuksia ja riskejä. Saat yhdeltä toimittajalta laadukkaat Geberitin ja IDOn saniteetti- ja putkistojärjestelmät sekä laajan valikoiman kylpyhuone- ja wc-kalusteita. Voit luottaa projektin selkeyteen, vaivattomuuteen ja riskittömyyteen sen kaikissa vaiheissa – ensimmäisistä viivanvedoista käyttövalmiiseen asennukseen.

Geberit – yksinkertaisuuden voima

Geberit yrityksenä

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maista. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa. Geberitillä on yli 30 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä, ja sen CHF 2,9 miljardin liikevaihtoa (2017) on tekemässä yli 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).

Geberitin palveluksessa Suomessa on noin 200 henkilöä. Suomen myynti, markkinointi ja hallinto toimii Vantaalla. Geberit Oy:n toimitusjohtaja on Kim Lövkvist, ja Tammisaaren posliinitehtaan johtajana toimii Matts Lundström.

 

Lue lisää:
www.geberit.fi
www.ido.fi

dekostudio_aineistoja_uudet3