Hansgrohe

Hansgrohe Group on saksalainen hana- ja suihkuvalmistaja, joka on vuodesta 1901 valmistanut laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita kylpyhuoneisiin. Yritys on tunnettu ajan saatossa syntyneistä keksinnöistään kuten suihkutanko, ilmalla rikastettu sadesuihku, erilaiset säädettävät suihkumuodot, QuickClean-puhdistustoiminto sekä vettä säästävä EcoSmart-teknologia, joilla tuodaan mukavuutta ja helppoutta arkeen.

Valmistuksessa käytetään ainoastaan korkealaatuisia ja juomavesikelpoisia materiaaleja, joita on testattu pitkäaikaistesteissä. Hansgrohen omat tiukat normit sekä riippumattomien instituuttien säännölliset testit varmistavat pysyvästi käyttäjätyytyväisyyden.

hansgrohe on Hansgrohe Groupin kylpyhuone- ja keittiöhanojen sekä suihkujen premiumbrändi. hansgrohe-tuotteet ovat tunnettuja moderneista teknologioista, innovatiivisesta muotoilusta sekä erittäin hyvästä toiminnallisesta laadusta, ja ne ovat voittaneet lukuisia muotoilupalkintoja ympäri maailman.

hansgrohe tekee arjen hetkistä elämyksiä - Meet the beauty of water. 
Katso brändin esittelyvideo

AXOR

AXOR on Hansgrohe Groupin designbrändi. AXOR on jo yli 25 vuoden ajan ollut globaali tiennäyttäjä avantgardististen, huipputeknologialla varustettujen designhanojen ja suihkujen luomisessa. Upeiden mallistojen muotoilu on viimeistelty huippuunsa yhteistyössä kansainvälisesti tunnettujen designereiden kuten Philippe Starckin sekä Antonio Citterion kanssa. AXOR on vaativille ja estetiikkaa arvostaville asiakkaille, jotka etsivät inspiraatiota kylpyhuoneisiin ja keittiöihin ilman kompromisseja.

 

Lue lisää:
Tutustu AXORiin
Lue lisää Hansgrohesta yrityksenä
hansgrohe-tuotteet
AXOR-tuotteet

dekostudio_aineistoja_uudet3