”Aitojen materiaalien ja kestävän muotoilun myötä tarjoamme esteettisiä elämyksiä, lämpöä ja luonnetta kodin jokaiseen tilaan.”

Puu on sisustusmateriaalina ympäristöystävällinen ja ekologisesti kestävä vaihtoehto, joka tuo lämpöä ja mukavuutta kodin jokaiseen tilaan. Aito puulattia tarjoaa sisustajalle ajatonta estetiikkaa sekä pitkäikäisen kumppanuuden elämän tärkeimmässä paikassa - kodissa. Trendit muuttuvat, mutta aidon puun viehätys ja arvo lattiamateriaalina säilyvät.

Tänä päivänä Parla-laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenten tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota. Yhä useampaa sisustajaa niin kotimaassa Suomessa kuin maailmallakin puhuttelee laadukkaasti valmistetut tuotteet ja niiden yksilöllinen design. Puu itsessään ihastuttaa aitoudellaan ja ainutlaatuisuudellaan, ja suomalaisten muotoilijoiden käsissä se muuttuu moderneiksi lattianpäällysteiksi.

Eettiset ja ekologiset toimintatavat ilmaisevat Parlan arvoja suomalaisena puunjalostajana.
Parla haluaa tarjota aitoja ja kestäviä tuotteita, joiden laatu ja muotoilu kestävät aikaa ja käyttöä. Parla jatkaa ylpeänä suomalaisen puutyötaidon ja muotoilun kehittäjinä ja vaalii vuosikymmenien varrella syntyneitä perinteitä.

”Teidän toivomme arvostavan sitä mihin astutte.”

dekostudio_aineistoja_uudet3