Polaria

Polaria on ollut tuttu osa suomalaisten kotien toimivuutta jo lähes 50 vuoden ajan.

Polaria tietää, mistä suomalaisten arki syntyy ja mitä suomalainen arvostaa: käytännöllisyyttä. Se tarkoittaa suomalaisen työn tuloksena syntyneitä, kierrätettäviä ja kestäviä kylpyhuonekalusteita, joiden muotoilu on yksinkertaisen tyylikästä. Nanokeraamisen pintakäsittelyn ansiosta kylpyhuonekalusteet sietävät erinomaisesti kosteutta ja ovat pitkäikäisiä. M1-merkki on osoitus siitä, että Polaria-tuote on vähäpäästöinen: ei hajuhaittoja eikä allergisoivia aineita.

Polaria-valikoimasta löydät kalusteiden lisäksi myös avun esteettömään asumiseen. Kodin tiloista kylpyhuone on usein ensimmäinen, jossa ikääntyvä asukas tarvitsee apua ja tukea. Kylpyhuoneavusteiden avulla wc:n sekä suihkun käyttömukavuutta ja turvallisuutta voidaan lisätä nopeasti ja edullisesti. Erilaiset tukikahvat, suihkuistuimet, wc-istuinkorokkeet ja kaidealtaat voidaan asentaa juuri niihin paikkoihin, joissa koetaan tarvittavan helpotusta liikkumiseen ja kylpyhuoneen käyttämiseen.

Yritys Polaria-tuotteiden takana on vuonna 1970 perustettu Polaria Oy. Tehdas sijaitsee Etelä-Savossa Mäntyharjulla, jossa kylpyhuonekalusteet syntyvät kotimaisin voimin. Polaria-kylpyhuoneavusteet ovat Saksalaisen Erlaun ja Italialaisen K Designin valmistamia laadukkaita ja kestäviä tuotteita.

 

Lue lisää:
www.polaria.fi

dekostudio_aineistoja_uudet3