DEKOSTUDIO

Bulevardin Dekostudiolla esitellään Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupan sisustamisen ja kalustamisen tuotteita. Dekostudion tarkoitus on tukea Rautakesko Yrityspalvelun, Keskon RT-kaupan tuotelinjojen sekä K-Rauta-kauppojen ammattiasiakasmyyntiä.

Dekostudio on rakennus- ja sisustusalan ammattilaisten sekä suunnittelijoiden kohtauspaikka, johon kuuluu upea, yli 500 m²:n showroom Helsingin ytimessä, Bulevardi 46:ssä.

Dekostudio on tarkoitettu ammattilaisten käyttöön. Tilat on suunniteltu niin, että niitä on mahdollista käyttää niin tapahtumien sekä koulutustilaisuuksien järjestämiseen kuin puhtaaseen suunnittelutyöhönkin.

Dekostudiosta löydät kaikki tuotteet ja palvelut asuntorakentamiseen sekä toimitiloihin. Dekostudio tarjoaa lisäksi aina laajan valikoiman sekä kauden trendikkäimmät uutuudet!

 

Bulevardin Dekostudio rakentuu ilmeeltään rautakauppamiljööstä poikkeavaksi tilaksi, jossa ytimen muodostavat Rautakeskon oma maahantuonti ja valittujen yhteistyökumppanien tuotteet.

Projektipäällikkönä toimii Rautakesko Yrityspalvelun myyntipäällikkö Jyrki Lotila ja tilan suunnittelusta vastaa Visual Manager Päivi Laitinen-Slotte. Vastaavantyyppinen tila on tulossa myös Tallinnaan.

Lue lisää Rautakesko Yrityspalvelusta>>

Tutustu ja selaa ammattiasiakasvalikoimaa>>

dekostudio-yrityspalvelu2

dekostudio-yrityspalvelu-3

dekostudio_aineistoja_uudet3