Ajatonta muotoilua, tinkimätöntä viimeistelyä.

Sanka Oy:n designhenkiset suihkutilakalusteet ja nerokkaat kylpyhuoneen säilytysratkaisut ovat nyt esillä Dekostudiolla. Dekostudion upeassa miljöössä voit helposti tutustua Sankan laajaan valikoimaan laadukkaita suihkuseiniä, suihkukulmia, vedenkestäviä säilytyshyllyköitä ja sähköisiä pyyhekuivaimia. Näyttely on suunnattu ammattilaisille ja tuotevalikoima on valittu helpottamaan suunnittelijoiden sekä arkkitehtien työtä.

SANKA – kylpyhuonekalustamisen ammattilainen.

Sankalla on pitkä historia innovatiivisesta yhteistyöstä suomalaisten huippumuotoilijoiden kanssa ja monet nykypäivän designklassikot ovat saaneet alkunsa Sankan Loviisan tehtaalta. Samalla tinkimättömällä asenteella Sanka on valmistanut ensiluokkaisia suihkutilakalusteita suomalaisiin koteihin jo useiden vuosikymmenien ajan.

Sanka on vuodesta 2010 lähtien ollut osa pohjoismaista kylpyhuonekonsernia Vanna Groupia, minkä ansiosta Sanka pystyy tarjoamaan kotimaisen tuotantonsa lisäksi myös ruotsalaisen sisaryhtiönsä, INR Iconic Nordic Rooms valmistamia kylpyhuonekalusteita. Yhdessä INR ja Sanka tarjoavat asiakkailleen markkinoiden kattavimman kylpyhuonekalustevalikoiman, josta löytyvät parhaat ratkaisut kaiken kokoisiin ja tyylisiin kylpyhuoneisiin. 

Laatu, toimivuus ja toimitusvarmuus ovat Sankan toiminnan kulmakiviä. Tuotekehitys ja tuotanto tapahtuvat yhtiön omissa tehtaissa Loviisassa, Jongköpingissä ja Malmössa. Tuotteet ovat CE-merkittyjä ja ympäristöystävällisesti valmistettuja. Siksi Sankan LINC-malliston tuotteissa komeilee Pohjoismaiden yhteinen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Merkki kertoo, että suihkuseinät kestävät aikaa ja auttavat luontoa voimaan paremmin.

 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan parhaat ratkaisut projektiisi yhdessä.
sale@sanka.fi

Lue lisää:
www.sanka.fi
www.inr.se

dekostudio_aineistoja_uudet3