Svedbergs

Svedbergsin näyttely Dekostudiolla on rakennettu arkkitehdeille sekä suunnittelijoille, missä esitellään erilaisia mahdollisuuksia niin suuriin kuin pieniinkin kylpyhuoneisiin. Svedbergsin näyttelyssä pääset tutustumaan mallikokonaisuuksiin sekä eri väri- ja materiaalivaihtoehtoihin.

Tervetuloa tutustumaan ja suunnittelemaan laadukas ja persoonallinen kylpyhuone!

Svedbergs perustettiin vuonna 1920 ja on vuodesta 1962 lähtien valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja noteerattu Tukholman pörssissä. Svedbergsin laaja valikoima kattaa kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet ja pyyhekuivaimet. Svedbergsin uusien tuotteiden suunnittelussa lähdetään aina liikkeelle kuluttajan tarpeesta. Kuluttajalähtöisen suunnittelun lisäksi tuotteet valmistetaan omassa tehtaassa sekä sen läheisyydessä Dalstorpissa, Västergötlandissa, Svedbergs takaa, että tuotteissa on korkea laatu ja että ne myös sopivat meille pohjolan asukkaille.

Svedbergsin avulla voit sisustaa kylpyhuoneesi yhden ja saman tavarantoimittajan tuotteilla. Yksi yhteydenotto, toimitus, sekä ennen kaikkea yksi ja sama kalusteiden ja posliinin valmistaja. Materiaalit, värit ja toiminnat ovat samoja ja sopivat toisiinsa. Kylpyhuonekokonaisuudesta tulee erinomainen ja rakentaminen sujuu tehokkaasti. Helppoa.

dekostudio_aineistoja_uudet3