Tikkurila

tikkurila_logoInspiraatiota, pintaratkaisuja ja trendejä

Tikkurilan palvelut ovat nyt helposti saatavilla suunnittelijoille ja arkkitehdeille Helsingin ydinkeskustassa. Dekostudiossa pääset tutustumaan erilaisiin pintanäytteisiin, tekniikoihin, efekteihin, tuotteisiin, uutuuksiin, trendeihin ja tietenkin Tikkurilan laajaan värivalikoimaan. Dekostudiossa pintänäytteitä on monipuolisempi valikoima verrattuna perinteisiin kauppoihin ja mallivalikoimaa päivitetään.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä upeita sisustusratkaisuja!

 

Tikkurila tuo väriä elämään

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Tikkurila kehittää vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaille ajan ja sään kestävää laatua.

Tikkurila on tuonut väriä suomalaisten elämään jo vuodesta 1862. Tarjoamme kattavan valikoiman kauppa-, rakennus- ja teollisuusmaaleja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen. Palvelu on yksi tärkeimmistä tuotteistamme. Hyvästäkin tuotteesta on hyötyä vain, kun se on valittu oikein ja sen käyttö osataan. Siksi haluamme varmistaa sekä kuluttajille että ammattilaisille toivotun lopputuloksen. Tutkimus ja tuotekehitys ovat Tikkurilassa jatkuvaa ja suunnitelmallista työtä, jossa ammattitaitoon yhdistyvät innovaatio, inspiraatio ja tekemisen ilo.

Tutustu uudistuneeseen Pro Gallery -pintakuvapankkiin>>
Tutustu kattavaan värivalikoimaan>>
Ota yhteyttä Tikkurilan väri- ja sävytyspalveluihin>>

dekostudio-tikkurila2 

dekostudio-tikkurila3

dekostudio_aineistoja_uudet3