Kesko on tehnyt rautakauppaa suoraan yritysten kanssa jo 50 vuotta

Vuosikymmenten saatossa K-ryhmä on kasvanut Suomen suurimmaksi rautakauppa-alan toimijaksi niin kuluttaja-asiakkaiden kuin ammattilaistenkin palvelemisessa. Kasvumme on aina perustunut vahvaan tahtoon ymmärtää ja palvella asiakkaitamme heidän lähtökodistaan ja kehittää toimintaamme heitä kuunnellen.

K-Rauta -kauppojen rooli on ollut ja on edelleen avainasemassa asiakkaidemme kokeman luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun varmistamisessa joka päivä Suomen eri kolkissa. Myös tavarantoimittajamme ovat olleet vahvasti mukana rakentamassa parempaa valikoimaa ja palvelua. Yhdessä toimimalla ja yhteistyötämme jatkuvasti kehittämällä varmistamme asiakkaiden tyytyväisyyden jatkossakin.

rautakesko-historia

 

Parhaat tavarantoimittajat ja rautaisimmat brändit

Keskolla on pitkät suhteet keskeisimpiin tavarantoimittajiin. Useimpien partnereidemme kanssa yhteistyö on jatkunut jo vuosikymmeniä. Tämä on mahdollistanut pitkäjänteisen yhteistyön, jossa asiakkaitamme kuunnellen olemme yhdessä rakentaneet parempaa valikoimaa ja palvelua. Teollisuuden aktiivinen rooli onkin Rautakesko Yrityspalvelun kehityksen kannalta ollu ratkaisevan tärkeä.

K-ryhmän laaja, koko maan kattava verkosto on osoittautunut arvokkaaksi yhteistyökumppaneillemme heidän tuotteidensa valtakunnallisen saatavuuden varmistamisessa, tuoteuutuuksien läpiviennissä ja tehokkaan markkinoinnin toteuttamisessa. Asiakaskunnan laajentuessa ja monipuolistuessa on perinteisille ja uusillekin tavarantoimittajille avautunut jatkuvasti uusia mahdollisuuksia puhutella loppukäyttäjiä.

Rautakesko Yrityspalvelu 50 vuotta

Rautakesko Yrityspalvelu juhli 50-vuotista taivaltaan vuonna 2014. Juhlavuoden kunniaksi julkaistiin kirjanen Yrityspalvelun historiasta. Kirjaseen on koottu tunnelmia ja kuvia Rautakesko Yrityspalvelun matkan varrelta.

Lue Rautakesko Yrityspalvelu 50 vuotta -kirjanen e-julkaisuna tästä linkistä.