Kesko Oyj:n rakentamisen ja talotekniikan vahvat ja perinteikkäät omat tuotemerkit

Kesko Oyj:n rakentamisen ja talotekniikan vahvat ja perinteikkäät omat tuotemerkit palvelevat myös ammattiasiakkaita. Laadukkaat, kohtuuhintaiset ja tyylikkäät tuotteet ovat tarjolla jokaiseen työvaiheeseen. Nämä kaksi tuoteperhettä, Cello ja PROF, on suunniteltu vastaamaan jokaista asiakasta paikallisesti.

Kesko Oyj:n rakentaminen ja talotekniikka laajentaa jatkuvasti myös omien tuotemerkkiensä valikoimaa. Laadukas tuotevalikoima on peräisin tavarantoimittajilta, jotka toimivat Keskon vastuullisuusperiaatteiden mukaisesti. Tuotteet hinnoitellaan kilpailukykyisesti ja ne täydentävät myös K-ryhmän ammattiasiakkaille suunnattua tarjontaa.

Cello ja PROF tuotemerkit

Cellon raikas ja inspiroiva valikoima  mahdollistaa asiakkaan luovan haluamansa sisustuskokonaisuuden. Cellon tuotteet viestivät tyylikkyyttä, rentoutta ja eloisuutta. Cellon kohtuuhintaiset tuotteet ovat saatavilla jokaisesta Yrityspalvelun sopimuspisteestä.

PROF –tuoteperhe edustaa perinteisen rautakaupan valikoimaa. PROF -tuotteet kommunikoivat luotettavuutta huolellisesti suunnitellun ja ystävällisesti hinnoitellun valikoiman myötä. Nämä tuotteet sopivat sisä- ja ulkotöihin kaikkina vuodenaikoina.