Rautakesko avaa yritysasiakkaille suunnatun Dekostudion Helsingin Bulevardille

Rautakesko avaa yritysasiakkaille suunnatun Dekostudion Helsingin Bulevardille

Rautakesko avaa marraskuussa Dekostudioksi nimetyn suunnittelijoiden ja arkkitehtien kohtaamistilan Helsingin ydinkeskustaan osoitteeseen Bulevardi 46.

Bulevardin Dekostudiolla esitellään Rautakeskon sisustamisen ja kalustamisen tuotteita. Se on tarkoitettu tukemaan Rautakesko Yrityspalvelun, Rautakeskon tuotelinjojen sekä K-rauta- ja Rautia-kauppojen ammattiasiakasmyyntiä. Miljöö on suunnittelijoille houkutteleva ja tilat soveltuvat niin suunnittelutyöhön kuin koulutustilaisuuksiinkin.

Dekostudio on kohtaamispaikka, jossa pääsemme vaikuttamaan ammattiasiakkaan rakennusprojektin materiaalivalintoihin jo alkuvaiheessa. Urbaani näyttelytila tuo sisustustuotteet suunnittelijoiden äärelle hyvien kulkuyhteyksien varrelle, Rautakeskon yrityksille myynnistä vastaava johtaja Mikko Pasanen sanoo.

Bulevardin Dekostudio rakentuu ilmeeltään rautakauppamiljööstä poikkeavaksi tilaksi, jossa ytimen muodostavat Rautakeskon oma maahantuonti ja valittujen yhteistyökumppanien tuotteet.

Projektipäällikkönä toimii Rautakesko Yrityspalvelun myyntipäällikkö Jyrki Lotila ja tilan suunnittelusta vastaa Visual Manager Päivi Laitinen-Slotte. Vastaavantyyppinen tila on tulossa myös Tallinnaan.

Lisätietoja
Myyntipäällikkö Jyrki Lotila
Rautakesko Yrityspalvelu
puh.040 570 7110