Työssä jaksamisen ja hyvinvoinnin tapahtuma 12.11.2019

Tervetuloa Dekostudiolle kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja Työhyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Ohjelma:
9.00 Energisoiva tervetulomalja
9.15 Valo osana tulevaisuuden työympäristöä, Ensto
9.45 Nykyaikaista ja luonnollista WC-hygieniaa, Geberit Oy
10.00 Hyvä työpäiväkokemus ja hyvinvointi osana kaikkea tekemistä:
Case: K-Kampus Kalasatamassa, Kesko Oyj, Katriina Ahtee
10.30 Brunssi ja tutustumista Dekostudioon

Ammattilaiset kohtasivat Dekostudion kesäjuhlilla 5.6.

Rautakesko Yrityspalvelun showroom Dekostudio Helsingissä kutsui rakennusliikkeiden päättäjiä, sisustussuunnittelijota, arkkitehtejä ja muita alan toimijoita kesäjuhlaan 5.6. Aurinkoista ja Hawaiji-teemaista juhlaa vietettiin myös Dekostudion kauniilla sisäpihalla.

Toista kertaa järjestetyistä Dekostudion kesäjuhlista alkaa muodostua perinne ja kohtauspaikka, jota alan ammattilaisten keskuudessa odotetaan innolla. Verkostoitumassa ja kuulumisia vaihtamassa oli yhteensä n. 260 henkilöä. “Tunnelma oli rento, ihmiset juttelivat ja viihtyivät. Erittäin onnistunut tapahtuma, johon aurinkoinen lämmin sää toi lisätunnelmaa,” kertoo myyntipäällikkö Jyrki Lotila.

Kesäjuhlia oli viettämässä myös kauppias Ismo Penttinen. “Hauska teema, hienot juhlat, hyvä sää. Mukavaa nähdä yhteistyökumppaneita ja suunnittelijoita, se mitä teemme selvästikin kinnostaa sidosryhmiä ja kollegoita. Kivat tilaisuus ja kyllä huomaa, että Dekostudiolle on paikkansa,” kiteyttää Penttinen.

Dekostudio on rakennus- ja sisustusalan ammattilaisille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille suunnattu kohtauspaikka ja tuotteiden showroom Helsingissä. Dekostudion muodostavat yhteistyökumppanit: Rautakesko Yrityspalvelu, Tikkurila, Gerflor, Sika Finland, Geberit, Hansgrohe, K-Rauta, Sanka, Polaria, Ensto, Oodi, Tammiholma, Electrolux, Parla, Svedbergs, Unidrain sekä Wicanders.

Dekostudio kutsui suunnittelijat, arkkitehdit ja median edustajat Pinnalla -aamiaistilaisuuteen

Dekostudion ja K-Raudan yhteisessä Pinnalla-aamiaistilaisuudessa 7.3. Helsingissä esiteltiin kevään pintamateriaaliuutuuksia ja sisustuksen trendejä median edustajille sekä ammattiasiakkaille.

Keväinen Pinnalla -tilaisuus keräsi Dekostudioon 40 sisustusalan ammattilaista. Maittavan aamupalan ohessa tutustuttiin mm. keraamisten laattojen uutuuksiin, ekologiseen Wise -korkkilattiaan, Design+ –lattiaan ja upeaan ensiesittelyssä olevaan Van Gogh –tapettimallistoon.

Mielenkiintoisen kurkistuksen tapettimallistojen syntyyn tarjosi Boråstapeter ja Engblad & Co:n designer Noomi Spange kertoessaan suunnitteluprosessista.

“Pinnalla-tilaisuus onnistui kaikkineen erittäin hyvin ja kyselyjä esimerkiksi esiteltyihin tapettimallistoihin liittyen on jo lehdistöltä tullut. Suurkiitos järjestelyistä Dekostudion Minna Molkentin-Salmi ja Erika Tarko-Viljanen sekä K-ryhmän tuotepäälliköt Virpi Korhonen/laatat, Petra Toivonen/lattianpäällysteet ja Erja Lipiäinen/tapetit”, sanoo tilaisuuden vetäjä, PR-tuottaja Mere Sundqvist.

Dekostudio on rakennus- ja sisustusalan ammattilaisille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille suunnattu kohtauspaikka ja tuotteiden showroom Helsingissä. Dekostudion muodostavat yhteistyökumppanit: Rautakesko Yrityspalvelu, Tikkurila, Gerflor, Sika Finland, Geberit, Hansgrohe, K-Rauta, Sanka, Polaria, Ensto, Oodi, Tammiholma, Electrolux, Parla, Svedbergs, Unidrain sekä Wicanders.

 

Joulun odotusta Dekostudiolla

Dekostudiolle on kutsuttu kattava joukko Sisustusalan ammattilaisia joulubrunssille 4.12. tiistaina.
Tilaisuudessa esitellään Rettigin rakennuksen suunnittelu- ja remonttivaiheita sekä kuullaan paikan historiasta mielenkiintoisia tarinoita.

Tilaisuuden järjestää Dekostudion yhteistyökumppanit ja henkilökunta.

TeamPRO -ammattilaistapahtuma keräsi yli 1 000 vierasta Helsingin Messukeskukseen

K-Rautojen, Yrityspalvelun ja tavarantoimittajien yhteinen TeamPRO -tapahtuma järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 21. syyskuuta. Tapahtuma keräsi paikalle ennätyksellisesti yli tuhat K-Rautojen ammattiasiakasta yli 40:stä kaupasta sekä 40 yhteistyökumppania. Tapahtuman pääpuhuja oli asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, joka kävi puheessaan läpi mm. maankäyttöä, rakennuslakia ja digitalisaatiota.

Osallistujat pääsivät tutustumaan messuosastoihin, joilla oli työnäytöksiä, tietoiskuja ja uutuustuotteita. Yhteistyökumppaneista olivat mukana mm. Saint-Gobain Weber, MetsäWood, Jeld-Wen, Ruukki, Finnfoam sekä Rakentamisen ja talotekniikan kaupan omat merkit Cello ja Onnline. Toimialaa edustivat paikalla myös Onninen, K CAARA ja Porsche.

Saint-Gobain Finland Oy / Weber lanseerasi maanantaina 24. syyskuuta uuden kiinnityslaastivalikoiman. Koulutuspäällikkö Minna Kesäläisen mukaan valikoima olikin pääosassa TeamPRO -tapahtumassa. Uuden valikoiman myötä markkinoille tuodaan uusi kiinnityslaasti ja parannettuja versioita olemassa olevista tuotteista. Tuotteen valintaa helpottaa tarkemmin määritellyt käyttökohteet. Pakkaukset ovat aiempaa puhtaampia ja tiiviimpiä, mikä mahdollistaa paremman säilyvyyden. Pakkaukset ovat myös kierrätettävää materiaalia.

Myyntipäällikkö Tommi Heikkilän edustama Jeld-Wen on ollut mukana kaikissa TeamPRO -tapahtumissa. Jeld-Wen valmistaa ulko- ja sisäovia. Erityisesti Heikkilä odotti tapahtumalta kauppojen loppuasiakkaiden kohtaamisia.

Ruukin osastolla esiteltiin sekä kattoja että rakentamistuotteita. Rakentamisen osastolla oli aluemyyntipäällikkö Oskari Järviahon mukaan puhuttu mm. sandwich-paneelien uudesta, näkymättömästä piilokiinnikkeisestä pystysaumalistasta Ruukki Invisiblestä ja Ruukki Rainprotectista, tehdasasenteisesta yläpontin suojauksesta, joka varmistaa kuivaketjun työmaalla. Lisäksi osastolla esiteltiin hiirenhiljainen Ruukki Classic Silence -katto, jonka saumalle on myönnetty VTT:n vesitiiveyssertifikaatti.

Kauppias Tero Holopaisen mukana tapahtumaan tuli bussilastillinen K-Rauta Porvoon yritysasiakkaita. “Tämä tapahtuma on kauppiaalle hyvä ja valmis paketti: tänne on helppo tuoda asiakkaita, kun kaikki puitteet ovat toimivat ja tapahtuma valmiiksi järjestetty”, hän sanoo. Holopainen piti tapahtuman tärkeimpänä antina yhdessäoloa asiakkaiden kanssa. K-Rauta Porvoo järjestää säännöllisesti myös omia tapahtumia niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille.

Ammattilaistapahtuman ilta huipentui Vicky Rostin esiintymiseen.

Kahden terassin talo hurmaa Asuntomessuilla – yksilöllinen K-Raudan Ainoakoti tulvii inspiraatiota

Aktiivisen lapsiperheen mieltymyksiin räätälöity K-Raudan Ainoakoti-malliston talo sai nimekseen Casa Terde erityisesti komean, kaksion kokoisen kattoterassin innoittamana. Asuntomessukohteen hulppeat terassit stailaa blogisti ja puutarhavisiönääri Sanna Rasku Kukkala.fi-blogista.
Porin Asuntomessualueella sijaitsevassa Ainoakodin 175-neliöisessä Casa Terdessä on haluttu luoda eri toiminnoille yksittäisiä tiloja – tinkimättä kuitenkaan avaruudesta ja yksilöllisistä tarpeista. Valoisa, korkea olohuone on yhteydessä ruokailutilaan ja harmoniseen Cello-keittiöön. Moderneissa keittiökalusteissa on paljon lasku- ja säilytystilaa. Ylä- ja alakaapistojen kaksi eri syvyyttä muodostavat kehyksen avaralle tilalle. Ovimalleissa on yhdistetty modernia täysmattaa Pääskylä greigeä ja puukuvioista Paavalniemeä.
Kaksi lastenhuonetta sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa, ja yläkerta on aikuisten valtakuntaa. Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on monien haaveilema käytännöllinen “walk-in”-vaatehuone sekä kylpyhuone. Parvella on reilusti tilaa oleskeluun, näkymä alas olohuoneeseen sekä kulku hulppealle kaksion kokoiselle kattoterassille.
Suuri 67-neliön kattoterassi toimii kesällä keittiönä ja perheen olohuoneena. Osittain pergolalla katetulla aurinkoisella terassilla voi myös viihtyä katseilta suojassa. Alaterassi toimii rentoutumispaikkana, ja sen yhteydessä on ylellinen Cello Spa -ulkoporeallas. Sähkölämmitteinen ulkoporeallas lämpenee nopeasti ja tarjoaa kylpyhetkiä ympäri vuoden.

Tule tutustumaan Asuntomessujen Ainoakoti Casa Terdeen sekä hakemaan raikkaat ideat isolle tai pienelle terassille. Inspiroivat terassit stailaa raikkaaseen tyyliinsä kukkia ja kasveja rakastava Kukkala.fi -blogin kirjoittaja Sanna Rasku.

Ainoakoti Casa Terde, kohde nro 30
5h+k+s+autokatos
175m2
Matalaenergiatalo
Ainoakoti-talomallistoa myy K-Rauta