Joulun odotusta Dekostudiolla

Dekostudiolle on kutsuttu kattava joukko Sisustusalan ammattilaisia joulubrunssille 4.12. tiistaina.
Tilaisuudessa esitellään Rettigin rakennuksen suunnittelu- ja remonttivaiheita sekä kuullaan paikan historiasta mielenkiintoisia tarinoita.

Tilaisuuden järjestää Dekostudion yhteistyökumppanit ja henkilökunta.

TeamPRO -ammattilaistapahtuma keräsi yli 1 000 vierasta Helsingin Messukeskukseen

K-Rautojen, Yrityspalvelun ja tavarantoimittajien yhteinen TeamPRO -tapahtuma järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 21. syyskuuta. Tapahtuma keräsi paikalle ennätyksellisesti yli tuhat K-Rautojen ammattiasiakasta yli 40:stä kaupasta sekä 40 yhteistyökumppania. Tapahtuman pääpuhuja oli asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, joka kävi puheessaan läpi mm. maankäyttöä, rakennuslakia ja digitalisaatiota.

Osallistujat pääsivät tutustumaan messuosastoihin, joilla oli työnäytöksiä, tietoiskuja ja uutuustuotteita. Yhteistyökumppaneista olivat mukana mm. Saint-Gobain Weber, MetsäWood, Jeld-Wen, Ruukki, Finnfoam sekä Rakentamisen ja talotekniikan kaupan omat merkit Cello ja Onnline. Toimialaa edustivat paikalla myös Onninen, K CAARA ja Porsche.

Saint-Gobain Finland Oy / Weber lanseerasi maanantaina 24. syyskuuta uuden kiinnityslaastivalikoiman. Koulutuspäällikkö Minna Kesäläisen mukaan valikoima olikin pääosassa TeamPRO -tapahtumassa. Uuden valikoiman myötä markkinoille tuodaan uusi kiinnityslaasti ja parannettuja versioita olemassa olevista tuotteista. Tuotteen valintaa helpottaa tarkemmin määritellyt käyttökohteet. Pakkaukset ovat aiempaa puhtaampia ja tiiviimpiä, mikä mahdollistaa paremman säilyvyyden. Pakkaukset ovat myös kierrätettävää materiaalia.

Myyntipäällikkö Tommi Heikkilän edustama Jeld-Wen on ollut mukana kaikissa TeamPRO -tapahtumissa. Jeld-Wen valmistaa ulko- ja sisäovia. Erityisesti Heikkilä odotti tapahtumalta kauppojen loppuasiakkaiden kohtaamisia.

Ruukin osastolla esiteltiin sekä kattoja että rakentamistuotteita. Rakentamisen osastolla oli aluemyyntipäällikkö Oskari Järviahon mukaan puhuttu mm. sandwich-paneelien uudesta, näkymättömästä piilokiinnikkeisestä pystysaumalistasta Ruukki Invisiblestä ja Ruukki Rainprotectista, tehdasasenteisesta yläpontin suojauksesta, joka varmistaa kuivaketjun työmaalla. Lisäksi osastolla esiteltiin hiirenhiljainen Ruukki Classic Silence -katto, jonka saumalle on myönnetty VTT:n vesitiiveyssertifikaatti.

Kauppias Tero Holopaisen mukana tapahtumaan tuli bussilastillinen K-Rauta Porvoon yritysasiakkaita. “Tämä tapahtuma on kauppiaalle hyvä ja valmis paketti: tänne on helppo tuoda asiakkaita, kun kaikki puitteet ovat toimivat ja tapahtuma valmiiksi järjestetty”, hän sanoo. Holopainen piti tapahtuman tärkeimpänä antina yhdessäoloa asiakkaiden kanssa. K-Rauta Porvoo järjestää säännöllisesti myös omia tapahtumia niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille.

Ammattilaistapahtuman ilta huipentui Vicky Rostin esiintymiseen.

Kahden terassin talo hurmaa Asuntomessuilla – yksilöllinen K-Raudan Ainoakoti tulvii inspiraatiota

Aktiivisen lapsiperheen mieltymyksiin räätälöity K-Raudan Ainoakoti-malliston talo sai nimekseen Casa Terde erityisesti komean, kaksion kokoisen kattoterassin innoittamana. Asuntomessukohteen hulppeat terassit stailaa blogisti ja puutarhavisiönääri Sanna Rasku Kukkala.fi-blogista.
Porin Asuntomessualueella sijaitsevassa Ainoakodin 175-neliöisessä Casa Terdessä on haluttu luoda eri toiminnoille yksittäisiä tiloja – tinkimättä kuitenkaan avaruudesta ja yksilöllisistä tarpeista. Valoisa, korkea olohuone on yhteydessä ruokailutilaan ja harmoniseen Cello-keittiöön. Moderneissa keittiökalusteissa on paljon lasku- ja säilytystilaa. Ylä- ja alakaapistojen kaksi eri syvyyttä muodostavat kehyksen avaralle tilalle. Ovimalleissa on yhdistetty modernia täysmattaa Pääskylä greigeä ja puukuvioista Paavalniemeä.
Kaksi lastenhuonetta sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa, ja yläkerta on aikuisten valtakuntaa. Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on monien haaveilema käytännöllinen “walk-in”-vaatehuone sekä kylpyhuone. Parvella on reilusti tilaa oleskeluun, näkymä alas olohuoneeseen sekä kulku hulppealle kaksion kokoiselle kattoterassille.
Suuri 67-neliön kattoterassi toimii kesällä keittiönä ja perheen olohuoneena. Osittain pergolalla katetulla aurinkoisella terassilla voi myös viihtyä katseilta suojassa. Alaterassi toimii rentoutumispaikkana, ja sen yhteydessä on ylellinen Cello Spa -ulkoporeallas. Sähkölämmitteinen ulkoporeallas lämpenee nopeasti ja tarjoaa kylpyhetkiä ympäri vuoden.

Tule tutustumaan Asuntomessujen Ainoakoti Casa Terdeen sekä hakemaan raikkaat ideat isolle tai pienelle terassille. Inspiroivat terassit stailaa raikkaaseen tyyliinsä kukkia ja kasveja rakastava Kukkala.fi -blogin kirjoittaja Sanna Rasku.

Ainoakoti Casa Terde, kohde nro 30
5h+k+s+autokatos
175m2
Matalaenergiatalo
Ainoakoti-talomallistoa myy K-Rauta

Marko Rinne aloittaa K-Rauta Malmin kauppiaana

8.3.2018
Vuodesta 2014 Porvoon K-Raudan kauppiaana toiminut Marko Rinne siirtyy K-Rauta Malmin kauppiaaksi huhtikuun alkupuolella. Rinteellä on kauppiaskokemusta myös Rautia-kauppiaana Riihimäellä ja Vammalassa. Hän lupaa K-Rauta Malmin toimivan jatkossakin yritysasiakkaiden erityistarpeet huomioivana ja palvelevana rautakauppana.

Rinne aloittaa työnsä noin 60 työntekijän K-Rauta Malmissa innokkaana ja luottavaisena. ”Koko kaupan toiminta on suunniteltu palvelemaan vaativia yritys- ja projektiasiakkaita. Ammattilainen arvostaa sitä, että toiminta on sujuvaa eikä hän joudu turhaan odottamaan. Takaamme sataprosenttisen toimitusvarmuuden ja että meillä asiakasta palvelee ammattilainen – aina. Haluamme olla ammattilaisille paras kumppani ja tarjota enemmän aikaa työn tekemiseen”, Rinne sanoo.

Rinteen perheeseen kuuluvat yrittäjävaimon lisäksi kolme jo omillaan asuvaa aikuista lasta sekä saksanpaimenkoirat Nemo ja Bona. Vapaa-aika Rinteellä kuluu juoksun ja laskettelun parissa.

Kauppias Marko Rinne toivottaa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleiksi K-Rauta Malmille.

Uusi K-Rauta-ketju viettää 139 uudistuneen kaupan ja k-rauta.fi-verkkokaupan avajaisia

Suomeen syntyy maan kattavin rautakauppaketju kun entiset Rautiat ja K-raudat aloittavat uutena K-Rauta-ketjuna torstaina 30.3.2017, jolloin kaikissa Suomen K-Raudoissa vietetään avajaisia. Uuden ketjun tavoitteena on tarjota alan paras asiakaskokemus niin verkossa kuin kivijalassakin.

KESKO LEHDISTÖTIEDOTE 30.3.2017 KLO 9:00

Suomen rautakauppaverkostossa on ollut tammi-maaliskuun aikana käynnissä historiallinen muutos kun kaikkien K-rautojen ja Rautioiden myymälät on muutettu K-Raudan uudistuneeseen brändi-ilmeeseen. Suomen jälkeen uudistus tehdään myös Ruotsin ja Venäjän K-Rautoihin.

”Brändi-ilme on vain pieni osa brändiuudistusta. Oleellisempaa on muutos toiminnassamme. Haluamme tehdä asiakkaidemme asioinnista vaivatonta ja auttaa heitä onnistumaan omissa rakennus- ja remontointiprojekteissaan. Olemme onnistuneet, kun asiakkaalla on tunne, että homma toimii ja hän osaa ja onnistuu. Kiteytämme asiakaslupauksemme kahteen sanaan: Yllättävän helppoa” K-Rauta-ketjun ketjujohtaja Antti Ollila sanoo.

K-Raudoissa jatkavat tutut K-kauppiaat henkilökuntineen. Asioinnin sujuvuus ja vaivattomuus kaupoissa on yksi kehittämisen painopisteistä. Uudistuksen myötä kaikki K-Raudat tarjoavat yhä laajempaa palvelutarjontaa. Kaikista kaupoista tarjotaan muun muassa asennus-, kokoamis-, kuljetus-, ajanvaraus- ja rahoituspalveluita.

”Me haluamme tuoda uudenlaista palvelukulttuuria Suomen rautakauppoihin. Valikoimat ja palvelut räätälöidään aina paikallisen asiakaskunnan mukaan. Samalla pienikin rautakauppa on iso: jos tuotetta ei löydy pienen kaupan hyllystä, tilaamalla se on asiakkaalla useimmiten kolmen arkipäivän kuluessa, K-Rauta Lappeenrannan kauppias ja K-Rauta-ketjun johtokunnan puheenjohtaja Timo Tersa sanoo.

Uusi helpompi K-Rauta.fi vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin

Kokonaan uusi K-Rauta.fi-verkkokauppa on uudistettu asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.

”Koko 50 000 tuotteen laajennettu valikoima on heti asiakkaan nähtävillä hinta- ja saatavuustietoineen. Meidän etumme on suuri 139 kaupan verkosto, jota asiakkaat voivat hyödyntää tästä eteenpäin maksuttomasti tuotetoimituksiin ja -palautuksiin muiden toimitustapojen lisäksi”, Ollila sanoo.

Avajaiskahvit kaikissa Suomen K-Raudoissa pe 31.3. klo 10.00

Suomen jokaisessa K-Raudassa tarjotaan avajaistarjousten lisäksi kahvia ja pullaa perjantaina 31.3. klo 10.00 alkaen.

Lisätietoja:

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta-ketju, puh. 050 552 6936

<http://www.k-rauta.fi

K-Rauta – Yllättävän helppoa

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 139 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. <K-rauta.fi #uusikrauta

 

 

 

Uutta K-Rautaa esitellään yritysasiakkaille helmi-huhtikuussa

Uutta K-Rautaa esitellään yritysasiakkaille K-Rautojen paikallisissa yritysasiakastapahtumissa helmi-huhtikuussa. Kaupan yritysmyynnin ja Rautakesko Yrityspalvelun edustajien lisäksi tapahtumissa on mukana tavarantoimittajia tuoteuutuuksineen. Tapahtumissa on tietenkin myös hyviä tarjouksia! Paikallinen kauppiaasi lähettää sinulle kutsun – tervetuloa!

 

 

 

Rakennamme Suomeen uutta K-Rautaa

Uusi K-Rauta -ketju syntyy, kun kaikki Suomen 140 K-rauta- ja Rautia-kauppaa avaavat ovensa uudistettuina K-Rauta -kauppoina keväällä 2017.

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan. Haluamme tehdä rakentamisen ja remontoinnin aloittamisesta ja toteuttamisesta helppoa – ideasta kestävään lopputulokseen. Laajimmat valikoimamme ja paras osaamisemme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin.

Uusi K-Rauta-ketju on suomen kattavin rautakauppaketju ulottuen Tammisaaresta Ivaloon. K-Rauta on yritysasiakkaille luotettava kumppani, joka ymmärtää asiakasta pyrkien helpottamaan ja nopeuttamaan asiakaan omien projektien sujumista.

Lue lisää uudesta K-Rauta -ketjusta täältä:

<https://www.k-rauta.fi/uusikrauta

krauta-slinna-493 <krauta-slinna-701

 

 

 

 

Lapualle rakennetaan uusi K-Rauta

Lapuan Alangon alueelle rakennettavaan liikekeskukseen tulee aikaisemmin ilmoitettujen K-Supermarketin ja Tokmannin lisäksi uusi täyden palvelun K-Rauta. Valmistelevia rakennustöitä on jo aloitettu. Kauppiaaksi tulee K-Rauta Seinäjoen kauppias Iiro Takala.

K-Rauta tuo Lapualle täyden palvelun kauppiasvetoisen rautakaupan, jossa laaja tuote- ja palveluvalikoima rakennetaan paikallisten tarpeiden mukaiseksi. Lapuan K-Raudalle rakennetaan yhteensä 5 800 neliötä liiketilaa, josta lämpimän myymälän osuus on 1000 neliötä ja loput ulkomyymälää noutopihoineen. Koko Suomen kattava K-Rauta-ketju uudistuu keväällä 2017.

K-Raudan lisäksi vuokralaiseksi liikekeskukseen ovat varmistuneet 2 300 neliön suuruinen K-Supermarket ja 2 500 neliön suuruinen Tokmanni. Autopaikkoja pihalla on yhteiskäytössä noin 350 kpl.

”Arvostan Lapuan päättäjien pitkämielisyyttä liikekeskusasiassa. Nyt kun mukaan saadaan myös uuden ajan K-Rauta – kokonaisuus on hyvä ja vetovoimainen. Liikekeskus varmistaa osaltaan ostoseurojen pysymisen alueella”, Keskon aluejohtaja Jari Alanen sanoo.

”K-Raudan laaja 140 kaupan ketju uudistuu ensi keväänä ja Lapua saa palvelevan ja nykyaikaisen rautakaupan, jossa niin kuluttaja- ja yritysasiakkaatkin huomioidaan heidän omista lähtökohdistaan”, ketjujohtaja Antti Ollila sanoo.

Kauppiaaksi ”vuoden eteläpohjalainen johtaja” Iiro Takala

Kauppiaaksi Lapuan K-Rautaan tulee Seinäjoen K-Raudan kauppias Iiro Takala. Hän jatkaa kauppiaana myös Seinäjoella.

”Lapua on erittäin kiinnostava ja kasvava markkina-alue, jossa haluamme olla mukana. Yhdessä Seinäjoen kaupan kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaille alueen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman paikallisella osaamisella”, Takala sanoo.

Takala aloitti K-rauta Seinäjoen kauppiaana viime vuoden syksyllä. Hän on vajaassa vuodessa nostanut K-Rauta Seinäjoen selkeään kasvuun. Hänet valittiin tänä vuonna vuoden eteläpohjalaiseksi johtajaksi paikallisen Hyvän johtamisen foorumin järjestämässä kilpailussa, johon sai ehdottaa parasta paikallista johtajaa.

Tavoitteena avata ensi vuoden joulumyyntiin, aikataulu tarkentuu alkuvuonna

Rakennettava kokonaisuus on tarkoitus toteuttaa WGF-kiinteistökehitysrahaston investointeina, joka rahoittaa hankkeet ja vuokraa tilat vuokralaisille. Lapuan kohteen valmistelusta sekä rakennuttamisesta vastaa WasaGroup Oy. Kohteen suunnittelun tekee suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.

Ankkurivuokralaisten kanssa sopimukset liikepaikoista on tehty ja Lapuan kaupunki aloittaa Alangon alueen katujen rakentamisen vuoden 2017 alkupuolella.

Tavoitteena on, että kaupat voisivat avata myymälänsä joulumyyntiin 2017, mutta aikataulu tarkentuu alkuvuoden aikana.

”Rakentuva kokonaisuus parantaa alueen palvelurakennetta merkittävästi. Alueelle suunnitellaan 5-10 suurta myymälärakennusta, jotka tarjoavat tiloja päivittäistavara-, käyttötavara- ja muulle tilaa vievälle kaupalle. Lisäksi alueelle suunnitellaan ravintolatiloja. Lapuan uusi kauppakeskus tarjoaa mielenkiintoisen ja vetovoimaisen kaupan keskittymän Lapuan, Kauhavan ja Härmän talousalueelle”, WasaGroup Oy:n toimitusjohtaja Ari Tyynismaa sanoo.

Lisätietoja:

Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen, puh. 050 620 26
K-kauppias Iiro Takala, K-Rauta Seinäjoki, K-Rauta Lapua, puh. 050 383 9965
WasaGroup Oy toimitusjohtaja Ari Tyynismaa, puh. 040 506 4547
WasaGroup Oy Toimitilavuokraus Petteri Saarinen, puh. 046 876 0310

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. K-rauta.fi #uusikrauta

WasaGroup

WasaGroup Oy on aito maakunnallinen kiinteistökehittäjä, joka rakennuttaa liike- ja kauppapaikkoja sekä hoiva-, päiväkoti- ja koulukiinteistöjä. WasaGroup Oy toteuttaa kohteita myös kiinteistörahastojen kautta, mikä tarjoaa paikallisille sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa oman maakunnan kiinteistöihin.