Tee se pienesti – Pieneten tilojen ratkaisut keittiöön ja kylpyhuoneeseen 1.2.2018 klo 11-13

 

Tervetuloa Dekostudiolle kuuntelemaan mielenkiintoisista kalusteratkaisuista pieniin koteihin.
Puhujat pitävät lyhyitä mutta ytimekkäitä esityksiä omista parhaista ratkaisuistaan.
Yliarkkitehti Pekka Lukkarinen Ympäristöministeriöstä kertoo vuoden 2018 uusista rakennusmääräyksistä!

Päivän ohjelma:

11.00   Lounas
11.30   Sanka, Taina Auvinen – Pienen tilan suuret ratkaisut
11.45   Unidrain, Jaakko Hartikainen – Sato Studiokodit: lattiakaivo pieneen tilaan
12.00  Tammiholma, Timo Tynkkynen – Aidosti vedenkestävät kylpyhuonekalusteet
12.15   Gorenje, Jari Jonasson – Compact Kitchen kodinkoneet. Upon pienen keittiön integroitavat kodinkoneet tekevät keittiöstä käytännöllisen ja tyylikkään.
12.30  Ympäristöministeriö, Pekka Lukkarinen – Suomen rakentamismääräyskokoelma uudistui. Uudet rakennuksen käytettävyyttä koskevat asetukset.

Tilaisuus päättyy klo 13.00, jonka jälkeen on mahdollisuus tutustua lisää yhteistyökumppaniemme tuotteisiin ja esittää kysymyksiä.

Ilmoittauduthan mukaan 25.1.218 mennessä: minna.molkentin-salmi@kesko.fi

Dekostudio
Bulevardi 46, 00120 Helsinki

Uusi K-Rauta-ketju viettää 139 uudistuneen kaupan ja k-rauta.fi-verkkokaupan avajaisia

Suomeen syntyy maan kattavin rautakauppaketju kun entiset Rautiat ja K-raudat aloittavat uutena K-Rauta-ketjuna torstaina 30.3.2017, jolloin kaikissa Suomen K-Raudoissa vietetään avajaisia. Uuden ketjun tavoitteena on tarjota alan paras asiakaskokemus niin verkossa kuin kivijalassakin.

KESKO LEHDISTÖTIEDOTE 30.3.2017 KLO 9:00

Suomen rautakauppaverkostossa on ollut tammi-maaliskuun aikana käynnissä historiallinen muutos kun kaikkien K-rautojen ja Rautioiden myymälät on muutettu K-Raudan uudistuneeseen brändi-ilmeeseen. Suomen jälkeen uudistus tehdään myös Ruotsin ja Venäjän K-Rautoihin.

”Brändi-ilme on vain pieni osa brändiuudistusta. Oleellisempaa on muutos toiminnassamme. Haluamme tehdä asiakkaidemme asioinnista vaivatonta ja auttaa heitä onnistumaan omissa rakennus- ja remontointiprojekteissaan. Olemme onnistuneet, kun asiakkaalla on tunne, että homma toimii ja hän osaa ja onnistuu. Kiteytämme asiakaslupauksemme kahteen sanaan: Yllättävän helppoa” K-Rauta-ketjun ketjujohtaja Antti Ollila sanoo.

K-Raudoissa jatkavat tutut K-kauppiaat henkilökuntineen. Asioinnin sujuvuus ja vaivattomuus kaupoissa on yksi kehittämisen painopisteistä. Uudistuksen myötä kaikki K-Raudat tarjoavat yhä laajempaa palvelutarjontaa. Kaikista kaupoista tarjotaan muun muassa asennus-, kokoamis-, kuljetus-, ajanvaraus- ja rahoituspalveluita.

”Me haluamme tuoda uudenlaista palvelukulttuuria Suomen rautakauppoihin. Valikoimat ja palvelut räätälöidään aina paikallisen asiakaskunnan mukaan. Samalla pienikin rautakauppa on iso: jos tuotetta ei löydy pienen kaupan hyllystä, tilaamalla se on asiakkaalla useimmiten kolmen arkipäivän kuluessa, K-Rauta Lappeenrannan kauppias ja K-Rauta-ketjun johtokunnan puheenjohtaja Timo Tersa sanoo.

Uusi helpompi K-Rauta.fi vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin

Kokonaan uusi K-Rauta.fi-verkkokauppa on uudistettu asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.

”Koko 50 000 tuotteen laajennettu valikoima on heti asiakkaan nähtävillä hinta- ja saatavuustietoineen. Meidän etumme on suuri 139 kaupan verkosto, jota asiakkaat voivat hyödyntää tästä eteenpäin maksuttomasti tuotetoimituksiin ja -palautuksiin muiden toimitustapojen lisäksi”, Ollila sanoo.

Avajaiskahvit kaikissa Suomen K-Raudoissa pe 31.3. klo 10.00

Suomen jokaisessa K-Raudassa tarjotaan avajaistarjousten lisäksi kahvia ja pullaa perjantaina 31.3. klo 10.00 alkaen.

Lisätietoja:

Ketjujohtaja Antti Ollila, K-Rauta-ketju, puh. 050 552 6936

<http://www.k-rauta.fi

K-Rauta – Yllättävän helppoa

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 139 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. <K-rauta.fi #uusikrauta

 

 

 

Uutta K-Rautaa esitellään yritysasiakkaille helmi-huhtikuussa

Uutta K-Rautaa esitellään yritysasiakkaille K-Rautojen paikallisissa yritysasiakastapahtumissa helmi-huhtikuussa. Kaupan yritysmyynnin ja Rautakesko Yrityspalvelun edustajien lisäksi tapahtumissa on mukana tavarantoimittajia tuoteuutuuksineen. Tapahtumissa on tietenkin myös hyviä tarjouksia! Paikallinen kauppiaasi lähettää sinulle kutsun – tervetuloa!

 

 

 

Laattapäivät ammattilaisille Dekostudiolla

Meillä on ilo kutsua sinut Dekostudiolle laattapäiville 28. – 29.3. klo 14 – 19

Keraaminen laatta voi näyttää vuonna 2017 aidolta kiveltä ja marmorilta, teräkseltä, puulta tai jopa tekstiililtä. Tervetuloa tutustumaan Dekostudioon keraamisten laattojen uutuuksiin ja laajoihin projektimallistoihin.

Tapahtumassa mukana johtavat laattavalmistajat: Primus Vitoria Portugalista monivärisellä projektimallistollaan. Cipa Gres Italiasta teknisillä laatoilla, vaativiin kohteisiin. Pamesa Espanjasta vuoden 2017 suuri uutuus K-konsepti –laatat.

Yhteistyössä lisäksi mukana Sika Finland ja Unidrain. Iltapäivän aikana nautimme suolaista ja makeaa laattaesittelyiden lomassa.

Vierailijoiden kesken arvomme kahdelle matkan tutustumaan laattatehtaille Italiaan.

Ilmoittaudu mukaan 22.3.2017 mennessä: minna.molkentin-salmi@kesko.fi

Tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta: Minna Molkentin-Salmi 045 633 5677

 

 

K-Rauta K-maatalous Saarijärvi toi ammattiasiakkaitaan Dekostudioon

K-Rauta K-maatalous Saarijärvi toi ammattiasiakkaitaan tutustumaan Rautakesko Yrityspalvelun Dekostudioon Helsingissä. Dekostudio on rakennus- ja sisustusalan ammattilaisille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille suunnattu kohtauspaikka ja tuotteiden showroom. Dekostudion muodostavat viisi yhteistyökumppania: Rautakesko Yrityspalvelu, Grohe, Tikkurila, Sika ja Gerflor.

Tilaisuudessa K-Rauta K-maatalous Saarijärven kauppias Ilkka Nykänen kertoi vieraille K-Raudan uudistumisesta ja Dekostudion yhteistyökumppanit edustivat tuotteitaan. Sisustamisen ja kalustamisen yritysasiakasvalikoimaa esittelivät Kesko Oyj Rakentamisen ja talotekniikan kaupan edustajat. Aamupäivän rennompaan ohjelmaan kuului leikkimielinen ruuvauskilpailu.

<Saarijärven vierailu2 200217<

 

 

 

 

 

 

 

Rakennamme Suomeen uutta K-Rautaa

Uusi K-Rauta -ketju syntyy, kun kaikki Suomen 140 K-rauta- ja Rautia-kauppaa avaavat ovensa uudistettuina K-Rauta -kauppoina keväällä 2017.

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan. Haluamme tehdä rakentamisen ja remontoinnin aloittamisesta ja toteuttamisesta helppoa – ideasta kestävään lopputulokseen. Laajimmat valikoimamme ja paras osaamisemme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin.

Uusi K-Rauta-ketju on suomen kattavin rautakauppaketju ulottuen Tammisaaresta Ivaloon. K-Rauta on yritysasiakkaille luotettava kumppani, joka ymmärtää asiakasta pyrkien helpottamaan ja nopeuttamaan asiakaan omien projektien sujumista.

Lue lisää uudesta K-Rauta -ketjusta täältä:

<https://www.k-rauta.fi/uusikrauta

krauta-slinna-493 <krauta-slinna-701

 

 

 

 

Lapualle rakennetaan uusi K-Rauta

Lapuan Alangon alueelle rakennettavaan liikekeskukseen tulee aikaisemmin ilmoitettujen K-Supermarketin ja Tokmannin lisäksi uusi täyden palvelun K-Rauta. Valmistelevia rakennustöitä on jo aloitettu. Kauppiaaksi tulee K-Rauta Seinäjoen kauppias Iiro Takala.

K-Rauta tuo Lapualle täyden palvelun kauppiasvetoisen rautakaupan, jossa laaja tuote- ja palveluvalikoima rakennetaan paikallisten tarpeiden mukaiseksi. Lapuan K-Raudalle rakennetaan yhteensä 5 800 neliötä liiketilaa, josta lämpimän myymälän osuus on 1000 neliötä ja loput ulkomyymälää noutopihoineen. Koko Suomen kattava K-Rauta-ketju uudistuu keväällä 2017.

K-Raudan lisäksi vuokralaiseksi liikekeskukseen ovat varmistuneet 2 300 neliön suuruinen K-Supermarket ja 2 500 neliön suuruinen Tokmanni. Autopaikkoja pihalla on yhteiskäytössä noin 350 kpl.

”Arvostan Lapuan päättäjien pitkämielisyyttä liikekeskusasiassa. Nyt kun mukaan saadaan myös uuden ajan K-Rauta – kokonaisuus on hyvä ja vetovoimainen. Liikekeskus varmistaa osaltaan ostoseurojen pysymisen alueella”, Keskon aluejohtaja Jari Alanen sanoo.

”K-Raudan laaja 140 kaupan ketju uudistuu ensi keväänä ja Lapua saa palvelevan ja nykyaikaisen rautakaupan, jossa niin kuluttaja- ja yritysasiakkaatkin huomioidaan heidän omista lähtökohdistaan”, ketjujohtaja Antti Ollila sanoo.

Kauppiaaksi ”vuoden eteläpohjalainen johtaja” Iiro Takala

Kauppiaaksi Lapuan K-Rautaan tulee Seinäjoen K-Raudan kauppias Iiro Takala. Hän jatkaa kauppiaana myös Seinäjoella.

”Lapua on erittäin kiinnostava ja kasvava markkina-alue, jossa haluamme olla mukana. Yhdessä Seinäjoen kaupan kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaille alueen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman paikallisella osaamisella”, Takala sanoo.

Takala aloitti K-rauta Seinäjoen kauppiaana viime vuoden syksyllä. Hän on vajaassa vuodessa nostanut K-Rauta Seinäjoen selkeään kasvuun. Hänet valittiin tänä vuonna vuoden eteläpohjalaiseksi johtajaksi paikallisen Hyvän johtamisen foorumin järjestämässä kilpailussa, johon sai ehdottaa parasta paikallista johtajaa.

Tavoitteena avata ensi vuoden joulumyyntiin, aikataulu tarkentuu alkuvuonna

Rakennettava kokonaisuus on tarkoitus toteuttaa WGF-kiinteistökehitysrahaston investointeina, joka rahoittaa hankkeet ja vuokraa tilat vuokralaisille. Lapuan kohteen valmistelusta sekä rakennuttamisesta vastaa WasaGroup Oy. Kohteen suunnittelun tekee suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.

Ankkurivuokralaisten kanssa sopimukset liikepaikoista on tehty ja Lapuan kaupunki aloittaa Alangon alueen katujen rakentamisen vuoden 2017 alkupuolella.

Tavoitteena on, että kaupat voisivat avata myymälänsä joulumyyntiin 2017, mutta aikataulu tarkentuu alkuvuoden aikana.

”Rakentuva kokonaisuus parantaa alueen palvelurakennetta merkittävästi. Alueelle suunnitellaan 5-10 suurta myymälärakennusta, jotka tarjoavat tiloja päivittäistavara-, käyttötavara- ja muulle tilaa vievälle kaupalle. Lisäksi alueelle suunnitellaan ravintolatiloja. Lapuan uusi kauppakeskus tarjoaa mielenkiintoisen ja vetovoimaisen kaupan keskittymän Lapuan, Kauhavan ja Härmän talousalueelle”, WasaGroup Oy:n toimitusjohtaja Ari Tyynismaa sanoo.

Lisätietoja:

Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen, puh. 050 620 26
K-kauppias Iiro Takala, K-Rauta Seinäjoki, K-Rauta Lapua, puh. 050 383 9965
WasaGroup Oy toimitusjohtaja Ari Tyynismaa, puh. 040 506 4547
WasaGroup Oy Toimitilavuokraus Petteri Saarinen, puh. 046 876 0310

Uudistuva K-Rauta

Me uudistuvassa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa. Laajimmat valikoimamme ja parhaat palvelumme varmistavat että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Avaamme keväällä 140 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon. K-rauta.fi #uusikrauta

WasaGroup

WasaGroup Oy on aito maakunnallinen kiinteistökehittäjä, joka rakennuttaa liike- ja kauppapaikkoja sekä hoiva-, päiväkoti- ja koulukiinteistöjä. WasaGroup Oy toteuttaa kohteita myös kiinteistörahastojen kautta, mikä tarjoaa paikallisille sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa oman maakunnan kiinteistöihin.