Mikä tekee Rautakeskon Yrityspalvelusta rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaiselle parhaan hankintakanavan?

Kesko Oyj:n rakentaminen ja talotekniikka on suurin rautakauppa-alan palveluntarjoaja Suomessa ja Euroopan viidenneksi suurin yritys rakentamisen ja kodin kunnostamisen markkinoilla. Yrityspalvelun asiakas hyötyy kansainvälisestä hankintaorganisaatiosta, joka takaa tuotteiden saatavuuden asiakkaalle kilpailukykyiseen hintaan.

Kesko Oyj:n rakentamisella ja talotekniikalla on valtakunnan ylivoimaisesti laajin myymäläverkosto, jonka kautta tarjoamme asiakkaalle yhtenäisen palvelun jokaisesta toimipisteestä. Lisäksi asiakkaille on tarjolla useita verkkokauppoja ja monikanavaisia sähköisiä palveluita, joista myös Yrityspalvelun asiakkaat hyötyvät.

Asiakkaalle tarjotaan yhtenäinen palvelu kaikista Yrityspalvelun varastopisteistä

Rautakesko Yrityspalvelun vahvuutena on Suomen laajin ja kattavin kauppaverkosto. K-Rauta verkosto varmistaa asiakkaalle varastovalikoimat ja -toimitukset koko maassa. Yrityspalvelu ja varastopisteet palvelevat asiakasta Yrityspalvelun, asiakkaan ja kaupan yhteisesti sopimilla ehdoilla.

Yrityspalvelumyyjä vastaa asiakkuudesta kun toimittavan varastopisteen yritysmyyjä vastaa päivittäisestä tavaranhankinnasta ja varmistaa palvelun sujuvuuden kaupassa sekä työmaalla.

Varastokaupan lisäksi Yrityspalvelu tarjoaa toimitukset suoraan tehtailta. Asiakkaalla on myös käytössä Kesko Oyj:n rakentamisen ja talotekniikan keskusvarasto, joka tarjoaa laajan omien tuotemerkkien valikoiman.