TeamPRO -ammattilaistapahtuma keräsi yli 1 000 vierasta Helsingin Messukeskukseen

K-Rautojen, Yrityspalvelun ja tavarantoimittajien yhteinen TeamPRO -tapahtuma järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 21. syyskuuta. Tapahtuma keräsi paikalle ennätyksellisesti yli tuhat K-Rautojen ammattiasiakasta yli 40:stä kaupasta sekä 40 yhteistyökumppania. Tapahtuman pääpuhuja oli asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, joka kävi puheessaan läpi mm. maankäyttöä, rakennuslakia ja digitalisaatiota.

Osallistujat pääsivät tutustumaan messuosastoihin, joilla oli työnäytöksiä, tietoiskuja ja uutuustuotteita. Yhteistyökumppaneista olivat mukana mm. Saint-Gobain Weber, MetsäWood, Jeld-Wen, Ruukki, Finnfoam sekä Rakentamisen ja talotekniikan kaupan omat merkit Cello ja Onnline. Toimialaa edustivat paikalla myös Onninen, K CAARA ja Porsche.

Saint-Gobain Finland Oy / Weber lanseerasi maanantaina 24. syyskuuta uuden kiinnityslaastivalikoiman. Koulutuspäällikkö Minna Kesäläisen mukaan valikoima olikin pääosassa TeamPRO -tapahtumassa. Uuden valikoiman myötä markkinoille tuodaan uusi kiinnityslaasti ja parannettuja versioita olemassa olevista tuotteista. Tuotteen valintaa helpottaa tarkemmin määritellyt käyttökohteet. Pakkaukset ovat aiempaa puhtaampia ja tiiviimpiä, mikä mahdollistaa paremman säilyvyyden. Pakkaukset ovat myös kierrätettävää materiaalia.

Myyntipäällikkö Tommi Heikkilän edustama Jeld-Wen on ollut mukana kaikissa TeamPRO -tapahtumissa. Jeld-Wen valmistaa ulko- ja sisäovia. Erityisesti Heikkilä odotti tapahtumalta kauppojen loppuasiakkaiden kohtaamisia.

Ruukin osastolla esiteltiin sekä kattoja että rakentamistuotteita. Rakentamisen osastolla oli aluemyyntipäällikkö Oskari Järviahon mukaan puhuttu mm. sandwich-paneelien uudesta, näkymättömästä piilokiinnikkeisestä pystysaumalistasta Ruukki Invisiblestä ja Ruukki Rainprotectista, tehdasasenteisesta yläpontin suojauksesta, joka varmistaa kuivaketjun työmaalla. Lisäksi osastolla esiteltiin hiirenhiljainen Ruukki Classic Silence -katto, jonka saumalle on myönnetty VTT:n vesitiiveyssertifikaatti.

Kauppias Tero Holopaisen mukana tapahtumaan tuli bussilastillinen K-Rauta Porvoon yritysasiakkaita. “Tämä tapahtuma on kauppiaalle hyvä ja valmis paketti: tänne on helppo tuoda asiakkaita, kun kaikki puitteet ovat toimivat ja tapahtuma valmiiksi järjestetty”, hän sanoo. Holopainen piti tapahtuman tärkeimpänä antina yhdessäoloa asiakkaiden kanssa. K-Rauta Porvoo järjestää säännöllisesti myös omia tapahtumia niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille.

Ammattilaistapahtuman ilta huipentui Vicky Rostin esiintymiseen.