TeamPRO-tapahtumakonsepti

Ympäri Suomea järjestettävät TeamPRO-tapahtumat tarjoavat ammattilaisille ajankohtaista tietoa rakennusalan tärkeimmiltä toimittajilta ja myyjiltä. Rakentamisen ammattilaisille suunnatut TeamPRO-tapahtumat niputtavat napakkaan pakettiin tietoa, osaamisen jakamista, verkostoitumista – ja viihdettä. Koulutuksellisiin ammattilaistapahtumiin kutsun saavat rakennusalan keskeiset osaajat.

Partneritoimittajien täsmäkoulutukset pääroolissa

Tapahtuman pääroolissa ovat TeamPRO-partneritoimittajien lyhyet täsmäkoulutukset. Niihin vieraat osallistuvat ohjatusti ryhmissä. Tapahtumasta riippuen, vierailla on mahdollisuus tavata myös muita merkittäviä ammattiasiakastoimittajia heidän messuosastoillaan.

Lisäksi aikaa on varattu rentoon yhdessäoloon ja verkostoitumiseen. Tapahtuman päättää yhteinen päivällinen, jonka ohessa tarjoillaan laadukasta viihdettä.

Uusi tapa toimia, tutut tekijät

TeamPRO-tapahtumat perustuvat Rautakesko Yrityspalvelun, K-Raudan sekä rakennusalan toimittajien yhteistyöhön.

Jo järjestetyissä tapahtumissa toimintamalli on saanut innostuneen vastaanoton. Vastaavia ammattilaistapahtumia on järjestetty pitkään myös Ruotsissa ja Norjassa. TeamPRO-tapahtumat ovat vieraille maksuttomia.

TeamPRO toimittajapartnerit